10 bilder från senaste veckan

Jag har vaknat till det här flera morgnar i rad, Bella är så mysig att sova med och hon älskar verkligen att sova på huvudkudden väldigt nära haha. Finaste tjejen.

Jag har försökt få in lite hemma träning, jag brukar bara göra lite egna övningar eller så sätter jag på något på youtube som jag tipsat om tidigare här på bloggen. Om ni minns när vi satt i karantän i Moskva? Ett tips är att göra det direkt när du vaknar och att få in det som en rutin, då hinner man knappt fundera över det och så gör det inget om man fastnar lite längre i soffan efter frukost.

Jag hämtade hem min älskling på flygplatsen. Nu har vi setts en gång varannan månad istället för var 3de haha vilket känns som en stor lyx. Nu får vi helt enkelt se när det bli nästa gång. Men man är verkligen fylld med så mycket energi och glädje när vi bara fått några dagar ihop.

Vi har ätit tacos (såklart) och kollat idol, sett om Johan falk filmerna och ätit ännu mer hemlagad mat. Det är tydligen det Jordan saknat mest. Och svenskt godis.

Smakade dessa kexen för första gången. Jag älskar allt som har med choklad att göra och ett av mina favoritchoklad är kinder bueno, dessa påminde lite om dom. Väldigt goda!

Vi har hängt på vårat favorit lunchställe, Här käkade vi alltid pasta när jag gick i gymnasiet och Jordan spelade fotboll i Helsingborg. Så mysig tid och dom har fortfarande kvar våran favorit pasta.

Igår vad det söndag och vi samlades hos pappa för en eftermiddags fika. Vi bara hängde och pratade lite om bebisen som vi dagen innan fick reda på blir en liten pojke. <3

Nu har Jordan åkt tillbaka, jag sprang en runda i skogen och har precis kommit ur duschen. Jag har äntligen börjat med min sluttenta och ska sätta mig lite mer med den ikväll tänkte jag. Ser fram emot en ny vecka!

KRAM,

Bianca

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Nummer 1. snygg kille! Nummer 2. Dör för hunden!😍
nouw.com/evelinaglad
Biancawaller
Biancawaller,
Haha! Tack 😍
nouw.com/biancawaller