12.44

Godmorgooon, gud detta är nog den längsta morgonen jag haft haha. Gick upp vid 8 vilket jag typ alltid gör oavsett hur min dag ser ut, gjorde lite scones för att vi inte hade någon frukost hemma.
Satte mig sen i soffan och kollade Maria wern, såå mysigt. Dessvärre var det ju sista avsnittet nu så nu har jag inte längre något att skylla bort plugget på.
Därför ska jag faktiskt ta tag i det nu och göra klart en av inlämningarna för denna vecka! Jag Emelie och Lovisa har bestämt pluggdag imorgon så kommer nog få en del gjort där också. Snart ska jag börja på steg två i min inredning/stylist kurs!! Längtar verkligen, vi kommer få massa nya böcker och sånt där så det ska verkligen bli spännande.

Igår hamnade vi på Lamp hotell, vi är ju verkligen dom som alltid säger att vi ska prova något nytt men det slutar ändå med att vi hamnar på samma ställe. Detta är dock, enligt oss det bästa stället och det är verkligen perfekt ställe när man vill få god mat och lyxa till det lite.

Det var iallafall väldigt mysigt, vi var där tillsammans med ett annat par och vi satt kvar väldigt länge och bara snackade om allt möjligt här i livet.

Vad ska ni göra denna tisdag?

Kram, Bianca

  • Mat

Gillar

Kommentarer