3 favorit produkter till ansiktet just nu

Något man verkligen har tid med nu är ju att ta hand om sig själv och bevara sina rutiner ordentligt, jag älskar min hudvårds rutin och att köra med lite olika ansiktsmasker då och då.

Jag tänkte iallafall tipsa er om 3 produkter jag använder en hel del både till vardags men speciellt nu när man har mer tid att lägga ner på såna här saker. För er som bor i andra länder kanske det är möjligt att beställa hem saker? Iallafall i Sverige, jag kan inte det här i Ryssland så får helt enkelt använda det jag har hemma! Detta är iallafall mina favoriter som jag alltid använder.

Produkt 1

Den så kallade "blod" masken. Denna kommer från The Ordinary och är så så bra. Den har syror i sig och man har den bara på i nån/ några minuter, när man tvätta av den här så blir man så mjuk. Ofta i andra produkter där man använder syra så upplever jag att det torka ut huden, men den här gör faktiskt inte det. Dock är det super viktigt att återfukta efter en sådan typ av mask. Vilket tar oss till produkt 2....

Produkt 2

Drink Up från Origins. Detta är en nattmask som återfuktar ordentligt, det är nästan som en tjock gräddig ansiktskräm. Jag tar på den redan efter kvällsduschen exempelvis redan innan man äter middag och ska krypa ner i soffa. Den är så mjuk och skön, dessutom doftar det helt galet gott.

Produkt 3

Den här tror jag att jag skrivit om tidigare. En scrub från Clarins, ohoj vad skön. Den tar jag efter jag tvättat mitt ansikte och torkat ansiktet lagom torrt. Masserar in den i ansiktet och sköljer av. Precis som the Ordinary så torkar inte denna heller ut utan man känner sig så mjuk, som att smeta in honung i ansiktet.

Kram,

Bianca

Gillar

Kommentarer