Alla hjärtans dag

Innehåller affiliate-länkar

Jag har alltid varit den som bara "Men klart vi ska fira?!!" med nästan allt, jag älskar ju att fira både jul, midsommar, nyår, årsdag och födelsedagar. Däremot kan jag vara mer taggad på att fira mina vänners eller Jordans födelsedag än min egen ibland. Just det här med alla hjärtans dag ser jag som en anledning att göra något lite extra för varandra även om man självklart ska göra saker för sin partner annars också känns det ändå på något sätt lite mysigt att fira lite.


På vår senaste årsdag gav jag Jordan en fotobok med bilder på mig och honom från att vi träffades tills nu. Jag kan verkligen rekommendera att göra en sån grej och jag blev nästan förvånad hur glad Jordan blev och tror aldrig han uppskattat något "materiellt" så som detta.. Det kostade mig knappt någonting förutom min tid.
Detta är ju verkligen en grej du kan ge både till en nära vän, partner eller familj.

Ett annat tips med en tanke är att på alla hjärtans dags morgon planerat en brunch eller att man ska gå och äta frukost någon stans. Eller andra saker som man annars inte tar tid att göra tillsammans eller inte heller hinner med.
Jag och Jordan älskar att göra saker ihop och att bara få vara vi är det bästa vi vet.

Därför har vi även detta året planerat att inte gå ut och äta. Vi har gjort det ofta tidigare men detta året ska vi faktiskt vara hemma, laga huvudrätt och efterrätt tillsammans. Hur mycket mysigare är det inte att tända en massa ljus, sätta på musik, stå i köket tillsammans och sen bara sätta sig ner och bara va, snacka i timmar utan att ha en massa folk runt omkring sig?
Mn kan självklart även då klä upp sig lite, man behöver inte alltid gå ut och festa eller gå ut och äta på restaurang för att ha anledning att klä upp sig.

Nej men alla hjärtans dag är ju verkligen KÄRLEKENS dag, se till att visa det för den eller dom DU älskar.
Gör något fint eller speciellt för den du tycker om. Man ser så mycket om hur tjejer eller killar utan partner poängterar "Åh de suger att va singel på alla hjärtans dag". Bestäm en dejt med din bästa vän, gå och ät en lunch med din mamma eller syskon. GÅ på spa med dina vänner. Eller bara va själv, gör något speciellt för dig själv. Unna dig något du egentligen inte skulle.
Visa människor runt om kring dig vad som betyder, att du uppskattar att dom finns hos dig och i ditt liv.
Bara att visa kärlek blir ju ett perfekt firande på alla hjärtans dag. Tycker jag.

Förra året på Alla Hjärtans Dag bodde vi fortfarande på hotell. Vi flyttade hit för ett år sen i Januari så med tanke på att vi bodde på hotell i över en månad, i ett litet rum där du inte kunde gå på golvet och bara satt i en säng... Så gick vi ut och käkade på en av våra favoritrestauranger här.
Vi kunde däremot kolla ut genom hotellfönstret på när flyttgubbarna flyttade in våra möbler och vi kunde äntligen få tillgång till lägenheten vilket blev perfekt firande på alla hjärtans dag. Faktiskt.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer