Another day

Heej,

Jag och Jordan sitter framför nyhetsmorgon med varsin kaffe. Solen lyser in och Bella ligger och myser på mina fötter. Har sagt det innan men jag älskar verkligen morgonstunden.

Idag vaknade vi som sagt till sol vilket vi har haft tur med många dagar nu, iallafall i Helsingborg. Idag tänkte jag laga någon god fräsch lunch, vi har beställt hem ganska många dagar till lunch nu och det känns bra att stötta olika restauranger samtidigt som jag saknar egenlagad mat.

Igår hade jag en väldigt bra dag, jag fick så mycket jobbigt plugg gjort och en uppgift som tagit både tid och myyycket tålamod haha. Den är inte ens helt klar än, men det jobbigaste är gjort så nu har jag bara små fix kvar. Sen var Jordan iväg så jag hade myskväll med film, popcorn och choklad.

idag ska jag fortsätta med att få plugg gjort, ta en promenad och kanske ge mig på att springa lite? vi får se helt enkelt. Men ja dagarna ser ju ungefär likadana ut som det säkert gör för er också! Hade dock varit roligt att få höra lite om vad ni hittar på dessa dagar, hur får ni dagarna att gå?


Gillar

Kommentarer