Ansiktsmask

Hej älsklingar, sitter just nu i sängen med datorn i knäet och skriver till er. Det var ett tag sen nu som jag bloggade från datorn vilket känns bra. Det blir alltid en annan känsla att skriva på datorn tycker jag och inte lika stressigt som att sitta vid telefonen.
Det känns som att man liksom skriver ett långt sms som man stressigt måste hinna få iväg. Vid datorn får jag mer känslan som att jag skulle skriva för hand vilket jag älskar i vanliga fall.

Har även ansiktsmask på nu i skrivande stund och tänkte faktiskt tipsa om den. Jag älskar ansiktsmasker och har börjat använda det ganska så flitigt nu på senaste tiden. Har inte varit en sån innan men sen i höstas har det blivit en favorit i min hudvård. Tipsade ju om en annan tidigare vilket ni kanske minns? Den använder jag fortfarande men eftersom att jag har flera så tipsar jag om en till som jag tycker om.

Har faktiskt velat prova denna ett tag och har äntligen gjort det nu, den är verkligen grym och jag kommer fortsätta att ha den i min hudvård men tänkte berätta lite om hur jag upplever den.
Först när man lägger på den är den ganska så lätt och man behöver ändå ta ganska så mycket för att täcka hela ansiktet, därför bryr jag mig inte om att ta typ på sidorna av ansiktet/ pannan utan bara på de ställen där huden ofta (på mig) påverkas av orenheter.
Den är väldigt skön på huden men den luktar lite skumt, typ lakritsrot blandat med något som jag inte kan sätta fingret på vilket gör att jag konstigt nog alltid mår illa av lukten haha. Jag gillar lakrits men just den här är jag lite känslig mot, vilket självklart kan vara olika.
Först blir den kall på huden och man känner hur den liksom jobbar om ni förstår hur jag menar? Jag älskar när man känner att ansiktsmasker typ påverkar huden, att det verkligen känns som den gör någon nytta och inte bara som en ansiktskräm.
Sen stramar den åt ordentligt, och denna ska även vara lite åtstramande vilket man känner.
Att tvätta av är den lit jobbhare, det tar lite tid och man behöver gnugga lite för att få bort allt men så brukar det väl vara med såna där lermasker.

Nä men tips från mig till er! Tror den ligger på runt 500 lappen vilket är en del med tanke på att man behövde ta rätt mycket av den åt gången. Men absolut värt det, jag kommer förmodligen köpa den igen när denna tar slut.
Det är faktiskt första gången jag provar en ansiktsmask från GlamGlow, har ni tips på någon annan därifrån som jag borde testa? Eller har ni provat denna? Vad tyckte ni?


Kram

Gillar

Kommentarer