Att flytta utomlands och första tiden i Moskva

#bestofnouw

Så första tiden här har minst sagt varit väldigt hektisk. Allting har gått väldigt fort och det är mycket information och intryck på samma gång vilket har gjort att jag är helt slut efter varje dag.

Även om jag och Jordan är här tillsammans som ett team, har vi ändå på något sett helt olika uppgifter och uppfattningar.
Saker som han inte kan göra landar istället på mig och även om man har människor runt om kring sig som hjälper till så är du väldigt ensam och får göra väldigt mycket på egen hand.
Men jag försöker hela tiden se framför mig att vi ska bo här och detta kommer vara en helt sjuk utmaning för oss båda men jag vet att det är något vi klarar av tillsammans.
Jag vet att Jordan kommer stötta mig så mycket han kan på distans och man får helt enkelt ta skiten nu för att kunna leva så bra som möjligt sen.


Att flytta till ett annat land är verkligen så mycket tuffare än man tror. Man kan liksom inte riktigt reflektera över det utan bara göra, förstår ni?
Skulle jag sitta och tänka på allt som detta innebär och alla negativa eller tuffa punkter så skulle jag tappa det haha.
Man tar det steg för steg och jag försöker se allting från den positiva sidan och ju fortfarande jag får gjort allting, ju fortfarande får jag också komma tillbaka och bara få in en lugn vardag tillsammans med Jordan.

Ser verkligen fram emot det nu och längtar så tills vi kan vara i vår lägenhet, laga egen mat och kolla serier. Ni vet sånt man annars tar för givet men som betyder så otroligt mycket för att man ska trivas.

Hur fint är det inte här förresten?
Alla byggnader är väldigt färgglada och otroligt fina vilket gör att staden direkt känns så mycket roligare. Man blir glad när man gå i stan här och dessutom finns det så himla mycket att se så jag tror inte ens vi kommer hinna med ens hälften under ett år haha.

Det känns bra att själva stan är mysig, gatorna är kliniskt rena och man ser inte en enda fimp eller utspottat tuggummi någon stans.
Eftersom att staden är så sinnessjukt stor så tror jag att vi kan trivas bra med att känna oss hemma i själva stan bland alla butiker och restauranger.
Jag hoppas att det kommer vara en trygghet att gå där inne sen till skillnad från utanför city där man känner sig väldigt liten. Iallafall nu.

Planen är nu att jag åker tillbaka till Sverige för att fixa med allt som behövs göras där, ett steg som kommer vara skönt att få bort från listan. Sen tar vi det helt enkelt därifrån!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer