Bianca tipsar

Denna ansiktsmasken är verkligen något jag vill tipsa er om! Oj vilken mask. Den är hyfsat dyr i pris men jag har redan använt den säkert ett tiotal gånger och burken ser fortfarande full ut. Man använder den 2 gånger i veckan och placerar ett tunt lager över hela ansiktet, ibland kan jag däremot också ta på bara ett ställe där jag upplever att det behövs mer. Så då kanske jag tar 3 gånger i veckan men den tredje dagen är bara på ett område i ansiktet.
Innan fick jag alltid en massa knotter i pannan, men sen jag började använda denna har jag den slätaste pannan någonsin haha.
Den tar bort gamla hudceller, djuprengör och hjälper till med cellförnyelse, tar bort porer och överflöd av talg. Visste ni att talg är bra för huden men för mycket kan leda till hudproblem? Inget jag visste förens jag började med denna!
Har börjat bli så intresserad av att ta hand om min hy nu, inte varit det på samma sätt innan och håller på att även försöka hitta rätt krämer för mitt ansikte. Tänkte jag skulle boka en tid hos en hudterapeut och se vad som rekommenderas, spännande tycker jag.
Ni hittar den här: Mask 15

Kram Bianca
#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer