Bra väder och senaste dagarna från mobilen

I Onsdags var det verkligen vårväder här hos oss och det har det faktiskt varit en hel del nu senaste tiden. Det är så mysigt att våren äntligen är påväg och att man på morgonen vaknar av att solen lyser in i sovrummet. Älskar!
Jag blir så sugen på att gå upp och börja dagen, ta på mig något färgglatt och äntligen börja gå lite i bombarjackor istället för vinterjackan. Man kan ju äntligen gå lite mer i sneakers nu också utan att man får blöta strumpor haha.

Vi åkte in till stan för lite lunch (fortfrände för kallt för att sitta ute, är det ens någon som börjat med uteservering än..?) innan vi gick i butiker och fixade några ärenden.

Sen mötte vi upp några vänner, käkade på VILA som också är ett så mysigt ställe nu när det börjar bli finare väder. Där vill man dock gärna sitta på deras uteservering men det får vänta några veckor helt enkelt. Efter det gick vi på en teater show, den var dock inget speciellt egentligen så det behöver vi inte gå in på här känner jag haha.

På fredagen tränade jag och Lovisa sen kollade vi matchen och skavlan hemma hos Sara. Beställde hem mat och köpte snacks, snackade skit innan vi gick hem till Bellisen.

Gillar

Kommentarer