Bullar, kakor och mycket tankar

Hej, hur mår ni? Min dag började så bra idag. Jag tog som vanligt min morgon kaffe och medans både Jordan och Bella låg kvar och sov hoppade jag in i bilen för att plocka upp Elin. Vi åkte till maxi och handlade ingredienser, perfekt att åka i tid då det inte är så mycket folk där då.

Sen har vi varit i mammas hus hela dagen.

Vi har inte balkong i lägenheten vi bor i nu så det är verkligen perfekt att ha huset som vi får hänga i då och då om vi vill. Saknar dock verkligen att ha mamma nära, men så mysigt att hänga här nu när vädret levererar SOL. Vi köpte med för att göra en sallad till lunch. Den blev så god och vi hade i:

Vanlig blandsallad, Gurka, Tomat, Jordgubbar , avokado, kyckling och koriander. Tips!

Vi pendlade mellan att ligga ute i solen och baka bullar efter bullar för att sen gå över på kakor.

Vill ni så delar jag gärna recepten! Vi gjorde klassiska kanelbullar, magiskt goda. Och kladdkaks eller brownie kakor som jag skulle kalla det, Elin visade mig dessa och kan säga att dom inte kommer finnas kvar speciellt länge hemma hos oss...

På eftermiddagen släppte jag av Elin hemma och jag åkte hem till lägenheten. Jag vände igen för att fixa lite ärenden på stan, hittade inget utav det jag sökte och fick även min syn kollad vilket jag behövt ett tag nu. När jag kom hem sen fick jag verkligen världens dipp.

Jag har ingen aning om vart den kom ifrån eller varför jag egentligen kände som jag gjorde. Jag tror bara man är allmänt vilse just nu och jag känner bara att jag står och stampar på samma ställe hela tiden även om jag fortsätter med samma saker som tidigare. Jag har kommit så långt med skolan sen allt detta började just för att man har ännu mer tid att lägga ner på det. Men jag har så mycket ideer och inspiration just nu men jag vet liksom inte vart jag ska göra av den, förstår ni?

Jag har fortfarande kvar känslan i kroppen. Pratade med Jordan innan och försökte dela med mig, som vanligt känns det mycket bättre efter att jag bollat lite med honom och så får vi helt enkelt satsa på en bättre dag imorgon!

Vi bestämde oss för att bara ta en lugn kväll, koppla bort hjärnan och beställa hämtmat. helt perfekt. Jag ville bara kika in här och önskar er en fortsatt bra kväll så hörs vi snart igen.

KRAM,

Bianca

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Får också såna dippar ibland, som kommer från absolut ingenstans. Jag brukar sätta mig och andas då, baga försöka få ett inre lugn. Det hjälper!
nouw.com/ellendelin
Biancawaller
Biancawaller,
Ellerhur! Jag håller verkligen med. Det hjälper ofta att dela med sig av sina tankar till någon annan för att lättare få perspektiv och istället tänka på saker man kan uppskatta där och då. Kram
nouw.com/biancawaller