Dagens att göra

Godmorgon säger jag då jag faktiskt precis druckit upp mitt morgonkaffe och är redo att starta denna dag. Jordan väckte mig imorse (läs förmiddag) kl 11 och bara "Hallå mitt larm har inte ringt..?". Så vi sov till kl 11 och gick upp för att käka frukost. Som tur var hade vi ingen tid att passa imorse. Jag har däremot lite saker att fixa idag så det ska jag ta tag i.

Lägga en stor beställning på Mathem-
Vi behöver rensa ut rester från kylen och sånt som gått ut, in med lite nytt och fräsch inför veckan.

Tvätta-
Packa upp och tvätta allt i resväskorna från Helsingborg, tömma tvättkorgen på smutstvätt och tvätta lakan så att vi kan bädda rent i sängen.

Skicka iväg mejl till Skolan-
Jag är redo att börja min nästa kursdel så måste mejla och betala utbildningen.

Gå promenad med Bella-
Eftersom det är allsvensk hemmapremiär idag så ska jag möta upp tjejerna för lite käk innan matchen, så Bella behöver en ordentlig promenad innan jag ska lämna henne själv hemma några timmar.

Göra iordning mig

Ja det är väl helt enkelt det som är planen idag, matchen är ikväll så ska självklart få i mig nån lien lunch här emellan också. Jag ser verkligen fram emot at börja med nästa del i min utbildning nu. Har en del planer att fortsätta med annat sen så ska ge järnet nu och bli klar med denna så jag kan fortsätta mina planer sen. Jag är en sån som gärna vill göra allt på samma gång och helst så fort som möjligt men jag vet ju innerst inne att det är bäst att att det steg för steg så att man inte stressar ihop allting istället.
Jag kommer även vara lite i butiken denna veckan vet jag, men jag hoppas och tror att jag ska komma igång lite med plugget i slutet på veckan kanske. Därför behöver jag även ringa upp Lova som då är min enda pluggkompanjon så vi kan lägga upp en plan för kommande uppgifter och inlämningar.

Här om dagen fixade vi ihop lite tapas plock, har ni sett nån kristligare halloumi? Jag menar Snälla.

Älskar GREYS!

Gillar

Kommentarer