Dagens horoskop


GODMORGON,

jag har varit vaken sen 4 tiden (?) och har ingen aning om varför, jag vaknade extremt hungrig vilket jag inte förstå varför då jag åt kvällsmat ganska så sent igår. Försökte somna om igen men blev sen väldigt kissig, detta är så extremt jobbigt tycker jag haha. När man vaknar kissig och bara MÅSTE gå upp och kissa innan man kan somna om igen, det förstör ju?

Gick iallafall och la mig sen igen men lyckades tyvärr inte somna om, låg och kollade lite youtube istället och nu gav jag upp.
Har iallafall sovit 6 timmar nu ungefär vilket kan vara okej. Har däremot en väldigt lång dag framför mig idag där jag ska både öppna och stänga butiken. MEN idag är det freeeedaaaag, hur härligt? Jag har längtat så mycket faktiskt. Ikväll ska vi äta pizza hos Lovisa och kolla talang och bara hänga. JAG LÄNGTAR.
Jag längtar verkligen till jag ikväll låser dörren till butiken och går ut genom dörren, känner den kalla luften och äntligen kan gå mot lovisas lägenhet.
Men nu är vi här 06.00 :) och ska starta dagen, nä det kommer bli bra. Ett steg i taget!

En annan sak. Jag har börjat läsa Horoskop och egentligen inte för att det är något jag starkt tror på, eller jag tror inte det iallafall men jag tycker nog ändå det är lite intressant. Jag tycker typ det är kul att läsa för att se om det kan stämma, och för att ibland på något sätt se det som en förklaring på varför vissa saker händer? Och typ kanske för att det känns som en kul grej att göra, bara för att. Jag är iallafall stenbocken och idag stod det såhär:

Stenbocken

"Den här dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Det kan bli en av de bästa dagarna på väldigt länge både när det gället din karriär och ditt privatliv. Du åstadkommer något som varken du eller dina chefer trodde var möjligt. Det är din envishet och din starka vilja som gör dig så här unik."

Och ja den har startat intensivt, jag vet att jag kommer vara vaken väldigt många timmar idag och jag kommer ha mycket att göra haha. Men jag känner mig förvånansvärt pigg och tror ändå på att det kommer bli en bra dag. Att det kommer bli en av de bästa dagarna på länge vågar jag typ inte säga för mycket om för jag vill ju inte öga det och sen istället få motsatt effekt...
Jag känner mig faktiskt stark idag och även taggad på dagen.
Det ska bli kul att se hur den slutar!!

Vad har ni för er idag? Har ni längtat efter helg lika mycket som jag?

Imorgon kommer Jordan hem<3

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer