Dagens planer

Dagens horoskop
Du är på strålande gott humör idag, även om du inte fysiskt är på tipp topp. Det har varit en omtumlande helg som du först nu börjar smälta. Du är förvånad över vilken uppmärksamhet du får idag och vilken omtanke en vän visar dig. Hen växer allt mer i dina ögon.

Godmorgon på er!!

Igår började jag dagen med att köra ben på gymmet, kom hem och fixade lite här hemma. Tog bland annat tag i mina kläder och fick ihop 4 påsar med kläder som jag äntligen rensat ur garderoben.
Jag känner verkligen för en ny start denna våren och rensade ut sånt som jag egentligen aldrig använder men som man ändå tänker "amen detta kan vara bra att ha" "Kanske nån dag" men nej dessa fick åka ut nu så får jag införskaffa lite nytt istället.
Sen somnade jag två timmar, Jordan väckte mig och vi käkade kvällsmat sen låg jag i sängen när han spelade på tvn och sen somnade jag igen.

Vaknade i tid idag och gick upp för att fixa frulle, Jordan har match så han fick sova ut.
Idag är det som sagt match och innan det ska jag iväg på lunch och sen går jag med tjejerna på matchen. Ska plugga lite nu innan jag möter upp dom, och det är väl egentligen planen idag.
Beställde från mathem igår så ska ta emot kassarna sen efter matchen också. Det är verkligen vårkänsla ute idag, vi har till och med behövt dra ner gardinerna för att solen lyser in så starkt. Nu väntar vi bara på att det ska bli lite varmare grader men sen är ju våren typ här!! Jag är ledig idag vilket är väldigt skönt, förutom från plugget men det känns inte så jobbigt faktiskt.
Jag är taggad på att bli klar och har inte allas mycket kvar nu innan jag får mitt diplom. Jag är väldigt glad idag och känner på mig att det kommer bli en bra dag.

Vad gör ni idag?

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer