December

Hej vänner, det har hänt en del sen jag var här inne sist. Eller egentligen inte men tänkte uppdatera om vad ni missat helt enkelt. Vi var hemma under julen och jag insåg först när jag kom dit hur mycket jag bara behövde vara med familjen och mina vänner vilket har varit så himla mysigt verkligen.
Min bror var bortrest denna julen vilket kändes så tråkigt med tanke på att det är något vi alltid ser fram emot att göra tillsammans varje år, speciellt nu när vi inte ses lika ofta längre så är det alltid kul när familjen samlas igen. Men vi hade en väldigt bra jul ändå såklart och nästa år hoppas jag att han inte bokar en resa igen, utan isåfall efter julafton om jag får önska haha.
Så vad gjorde vi under julen??
Jag uppdaterade ju precis innan jul så vi tar det från julafton helt enkelt.

Jag och mamma gjorde julshopping för de sista julklapparna och hittade ett nytt favoritställe för sushi.
Älskar att umgås med min mamma när det bara är hon och jag, min mamma är verkligen rolig och vi är så lika på många sätt vilket ofta kommer fram på riktigt när det bara är vi två.

Vi fortsatte jul myset, eftersom lussekatterna redan var fixade gjorde mamma pepparkakor och jag cookies. Riktigt bra kakor ska jag säga er!
Tog med några hem till Lova och mös framför the wedding planner.

Jag har en favorit runda i Helsingborg som jag alltid sprang under somrarna när jag bodde hemma, var påväg till gymmet utan gymkort så bestämde mig för att ta den rundan istället. Det är forfarande min favorit och det är precis som att man får nån form av Flashback där jag känner mig som hemma igen.
Ni vet när man gör de saker man alltid gjorde förr som ger en speciell känsla. Älskar det

Sen var det julafton, vi började morgonen med pannkaksfrukost vilket är en favorit hos oss.
Till Kalle anka åkte jag hem till min familj och sen kom Jordan och åt med oss, spelade julklapps spelet och avlutade sedan kvällen hemma hos Jordans familj för att dagen efter flyga till Dubai.

Saknar ihjäl mitt lilla hjärta nu, snart är vi hemma och ska gosa gosa gosa.

Mot Dubai.
Det ska bli skönt att komma hem, älskar att åka iväg för att få sakna vardagarna lite. Nu ser jag verkligen fram emot att komma hem och ta tag i saker, få saker gjort, få in rutiner igen och även sätta upp lite nya mål för det nya året.
Vanligtvis brukar jag alltid få en sån kick under hösten efter den långa sommaren, men detta året känner jag verkligen att jag har så mycket energi.
Det ska bli intressant att se vad jag kommer få ut av denna tid och vilka mål jag kommer nå. Jag sätter ofta upp personliga mål med mig själv och de jag bestämmer mig för att nå brukar jag berätta för någon som står mig nära för att på något sätt känna att ”nu har jag sagt det, då måste jag göra det” förstår ni?
Ska komma ihåg detta inlägget nästa år och se vad som faktiskt hänt.
Kanske även delar med mig av några mål jag har här inne för att kunna kolla tillbaka? Vi får se.

Hoppas ni haft en mysig jul och nyår, ska göra ett inlägg om även det snarast.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer