Det stora letandet efter boende

Godmorgon på er, hoppas allt är bra och att ni har en mysig start på er söndag. Klockan är nu 11 här så 1 timme fram jämfört med Sverige. Vi har varit nere och käkat frukost, Jordan har åkt iväg till träningen och jag sitter på hotellrummet.

Redan andra dagen här var jag och letade lägenheter, kollade säkert på typ 7 olika varav 1 var något vi kunde tänka oss. Det är mycket att tänka på och mycket vi vill ska finnas med vilket gör det svårare att hitta det perfekta boendet såklart.

I början var det självklart att vi ville ha lägenhet, fler sovrum och stora ytor för att enkelt kunna ta emot besök från vänner och familj, gärna nära en park så att vi kan gå promenader med Bella. Trafiken hör är helt galen så det hade känts tryggt att kunna gå med henne vid grönområden. Men med tanke på att detta är en storstad så har jag även kollat lite mer på townhouses för att komma närmre det gröna.

Hmm, ja det är knepigt och tar absolut längre tid än jag tänkt mig. Dessutom är det helt sinnessjukt dyrt här vilket gör att man gärna vill jämföra och ha koll innan man bestämmer sig. Idag ska vi kolla på några fler så jag hoppas att det kan vara ett snäpp närmre det vi önskar.

Annars är planen idag att bara mysa, jag åker tillbaka till Sverige imorgon och Jordan har bara en träning idag så efter den ska vi bara kolla lägenheter ihop, gå runt på stan och äta något gott ikväll.


#bestofnouw #nouwoutfit

Hoppas ni får en bra söndag och att vädret är bättre hos er, för här regnar det haha...


kram, Bainca

  • Vardag

Gillar

Kommentarer