En helt vanlig vecka

Heej på er,

Denna vecka har verkligen varit så vanlig som den kan vara, jag har varit ledig och därför i princip BARA gjort sånt som man helt enkelt annars inte hinner. Tvättat, plockat i ordning osv osv osv. Jag och jordan har även fastnat för Greys Anatomy vilket vi som jag förstår är väldigt sena med men så mysig serie att följa.
Utöver det har idag varit en sån dag där verkligen allting gått emot mig, jag har varit irriterad hela dagen och Jordan har flera gånger fått be mig ta ett extra andetag haha. Stackarn som även tycker att det finns 3 olika personligheter i mig.
Jag är ju en ganska känslig människa och kan även ha ett ganska hett temperament, men sen är jag ofta väldigt glad också.


Annars då? Jag och Jordan käkade dunder burgare i helgen. Jag köpte även en till ny växt och jag älskar känslan med lite grönt här hemma. Kan vi prata om Milkshake, hur gott är det inte egentligen? Jag har ALDRIG tidigare varit en människa som tyckt om milkshake utan har alltid velat äta något och inte riktigt tyckt om att dricka onyttiga grejer då jag verkligen är en vattenperson och dricker det till allt. MEN MILKSHAKE, MUMS.

Käkat Frulle, en av mina favrotimåltider på dagen och blir nästan ledsen när det inte finns något gott till fruskot. Känns liksom som en tråkig start på dagen enligt mig.

Jag har varit på gymmet. 1 gång, men ska dit idag igen så det känns väldigt bra!

Käkat våfflor och myst i sängen ❤ Såklart framför Greys!

Gillar

Kommentarer