En Latte och gröt tack

Startade gårdagen med en lång promenad tillsammans med Lovisa, detta stället var så fint så jag vet inte ens, är förvånad över att jag inte sett detta tidigare eller ens gått här innan. Har ändå bott här snart ett år haha.
Väldigt mysigt iallafall och det kändes verkligen som riktig höst!
Vi gick kanske en och en halv timme, blev så förvånad när Lovisa sa det. Inte konstigt Bella låg deckad resten av kvällen sen, lilla älsklingen <3

Startade denna dagen med frukost på Jolla här i stan, även idag tillsammans med Lovisa. Detta är verkligen ett nytt favoritställe, vi var här en del och käkade lunch i somras men aldrig testat deras frukost tidigare. Den var verkligen så god och hade kunnat gå dit redan imorgon igen. Vi satt kvar en stund efter och pluggade lite, fick däremot knappt någonting gjort och läste samma mening om och om igen så kände att det fick räcka. Vi gick istället en runda på stan och uppdaterade höstgarderoben.

Nu har jag fått i mig lite lunch och ny energi så ska ta tag i både tvätt och disk samt få lite mer av plugget gjort innan jag drar iväg till gymmet!
Har verkligen fått in bra rutin på det nu, härligt.

Kram, Bianca


Gillar

Kommentarer