En liten blick

Hej på er, senaste dagarna har gått i ett och efter att ha varit ledig i en lång period och sen kommit igång med jobbet igen blev en omställning och det blev mycket på en gång. Man tappar liksom sin vanliga balans på något sätt och hamnar i en ny rutin.
Men det är iallafall vad jag gjort lite de senaste dagarna, jobbat och fortsatt helt vanliga rutiner här hemma. Som sagt har dagarna verkligen gått i ett och väldigt väldigt fort.

Vi har hängt mycket hemma, både jag och Jordan har varit helt slut efter både jobb och många träningar. Det har blivit hämtmat eller rester.

Igår var jag i stockholm för att bryta av veckans vanliga mönster, jag åkte dit på morgonen för ett möte och tillbaka igen på eftermiddagen. Stockholm bjöd på riktigt vårväder och var nära på att be Jordan köra upp så vi kunde gå runt och mysa i butiker eller uteserveringar men det får helt enkelt bli en annan gång.

Vi började kolla den nya serien "Störst av allt" som kom ut nyss på netflix. Väldigt bra serie faktiskt och vi såg klart allt på en dag.

Vi har gått promenader i det mysiga vädret, så härligt att det är soligt nu även efter jag slutat jobbet och inte kommer ut i mörker. Solen var påväg ner och vi gick in mot stan, handlade lite på hemmakväll och gick hem igen.

Vi beställde hem pizza och fortsatte vårat serietittande.
Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Så fina bilder <3
nouw.com/matildardn