En ny dag

Godmorgon på er, hoppas allt är bra!
Jag stängde butiken igår och kom hem vid halv 8, lagade mat och kollade serie tills jag somnade i sängen medans Jordans tvunget skulle bygga ihop våran fläkt till sovrummet kl 23.

Men idag vaknade jag utvilad, älskar när man vaknar av sig själv precis innan larmet ska ringa och att man ändå känner sig pigg. Idag är det Lördag och jag öppnar butiken idag så ska dricka lite kaffe och göra mig i ordning nu tänkte jag.
Det ska tydligen vara helt sjukt fint väder idag vilket känns lite tråkigt haha men jag är nog klar vid 4 tiden idag så då funderar jag på om man inte skulle gå och sätta sig på någon mysig uteservering och käka ikväll. Både jag och Jordan är nog lediga imorgon så det hade varit kul att hitta på något ikväll och kanske även imorgon då.
Vädret är så skumt nu så man får ju passa på under de fina dagarna vi har känner jag, däremot känns det ju som att man bor i nån regnskog med tanke på hur kvavt det är även om det är molnigt.

Annars då?
Jag ska som sagt jobba lite idag,
Hämta ut paket,
Kanske börja packa upp våra saker från hemresan..
Annars får det vänta till måndag.
Vi ska ändå iväg snart igen så kan lika bra börja packa upp när jag ändå ska packa om haha.

Fick äntligen till ett träningspass i torsdags vilket kändes så skönt. Ni vet när man känner sig rastlös och tung i kroppen? Nästan som spring i benen fast i musklerna. Perfekt att bara köra lite grann för att komma tillbaka och känna sig stark igen.
Ska verkligen försöka få till minst två pass till innan vi åker igen.

KRAM

Gillar

Kommentarer