En ny morgon

Godmorgon på er, idag är det onsdag och veckorna går så himla fort. Ihop med flytten och allt så tappade jag bort träningen en del, denna veckan har jag börjat komma tillbaka vilket är skönt. Jag har träningsvärk i både armar, ben och mage så jag känner ju nu verkligen att det var ett tag sen jag var där haha. Jag kom in i en fas där jag gick mycket promenader istället med Bella.

Igårkväll fick jag ont i halsen och imorse är det nästan lite värre så även där märker jag att jag inte tränat på länge, verkar liksom som att hela kroppen bara kände av att jag var igång igen. Skönt på något sätt ändå för jag gillar när jag känner av att jag har gjort något, älskar träningsvärk men idag blir det vila.

Vi har hängt en hel del på balkongen senaste dagarna, helt sjukt vad mysigt det är. Förstår inte hur man inte kunde bry sig om att man inte hade balkong innan, det har verkligen gjort skillnad och vi hänger där ute nästan varje kväll nu när det är fint väder.

Annars då?

Jag har precis gjort en god liten kaffe, sitter vid datorn här i köket och solen lyser in. Härligt.
Idag tror jag att våra lamellgardiner till vardagsrum, kök och kontor kommer. Frågan är dock ifall jag kan sätta upp dom själv eller om man måste ringa någon? Jag ska tvätta alla lakan både i vårt sovrum och gästrummet då vi får mer besök till helgen. Jag hoppas även att mina sellpypåsar har kommit så att jag kan packa dom med kläder som just nu står i en massa sopsäckar på kontoret.

Ha en fantastisk onsdag så hörs vi,

KRAM

Gillar

Kommentarer