En perfekt måndag och mitt värsta frisörbesök

GODMORGON!


Igår började jag dagen med att ha en lång föreläsning följt av att jag även lämnade in en uppgift till skolan. Sen gjorde vi lite lunch här hemma och jag stack till frisören. Jag har allt klippt mot hos samma frisör så länge jag kan minnas men när vi flyttade till Ryssland så gick det så lång tid mellan att jag hade klippt mig att jag var tvungen. Jag tänkte liksom hur fel kan det gå?

I början av vår tid där bodde vi på hotell och det var ändå ett bra hotell som hade en salong som även den hade fått bra betyg. Jag har alltid haft väldigt bra hår och det växer fort men denna frisören förstörde mitt hår totalt. Hon tunnade ut och klippte det så att jag gick därifrån med stripor sen. det sig bokstavligen ut som råttsvansar i hela håret. När jag sen kom hem till Sverige till min vanliga frisör så tog hon ner tofsen jag hade och bara "Vart är ditt hår?" haha förstår ni...

Men vi började såklart ta hand om det igen och hon klippte det jämt, så det åkte av en hel del och sen fick det återhämta sig vilket det som tur var gjorde väldigt fort. Så nu är det super fräscht igen och jag kommer aldrig klippa mig i Ryssland igen.

Eftr frisörbesök och en liten runda på stan blev jag fika sugen så jag ringde Jordan och när vi kom hem fixade vi fram lite fika och körde en runda UNO!

På kvällen beställde vi hem Pizza och kollade paradise hotell haha. Sen kom Janelle hit så hängde vi i soffan resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
VACKER du är, jisses!! Vilken himla mysig kväll det lät som och PH är ju så spännande nu! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Biancawaller
Biancawaller,
Men TACK!!❤️
nouw.com/biancawaller
ElinMillton
ElinMillton,
Biancawaller
Biancawaller,
Tack så mycket!☺️
nouw.com/biancawaller
fanip
fanip,
FIN du är! Och så fin i håret 😊 De där pizzorna såg ju för övrigt helt insane ut, muuums
nouw.com/fanip