En vanlig Söndag

Godmorgon på er! Eller nu är ju klockan redan 3 men det är nu jag hann skriva till er. Imorse åkte jag och handlade bullar, väckte jordan och sen tog vi en långdrulle framför solsidan som vi börjat kolla om. Vi hade planerat att vi skulle ta tag i att rensa lite här hemma så vi gjorde oss av med möbler som vi innan gömt i gästrummet och åkte och slängde en massas skräp, köpte en ny dammsugare då vår förra var SÄMST tyvärr. Men det gick väldigt snabbt och vi fick mycket gjort vilket inte händer ofta, eller det blir väl mer jag som tar tag i sådana saker så det var väldigt bra att jag fick med Jordan nu också.

Nu har vi kommit hem, beställt sushi som snart kommer hit och ska bara ta det lugnt innan jag ska ta mig till gymmet. Det är såå fint väder här idag och man kunde nästan gå utan jacka, eller okej jag överdriver kanske lite men jag önskar att det var så. Man behövde inte vinterjacka iallafall vilket ändå är ett plustecken för att våren snart är här.
Jag har självklart redan provat dammsugaren och ojojoj, vi köpte en sån där utan sladd som man bara kan bära med överallt i hemmet, så smidigt och än så länge är jag nöjd haha. Kul hur man kan bli glad över en dammsugare..

Jag har även känt under senaste tiden att jag inte trivts så bra här i lägenheten, det har liksom varit som dåliga energier både i vardagsrummet och gästrummet. Jag är ju inte den som annars brukar känna av sånt där eller ens tänka på det men vet inte riktigt vad det kommer ifrån. Jag tror det behövdes rensas lite och det känns faktiskt lite bättre nu men vi får väl se. Mamma sa att jag skulle gå runt och bränna salvia i lägenheten men det har ju med andar och sånt där att göra, vet inte riktigt vad jag tror om det. hmm, nä men jag tror jag påverkas mycket av oordning och trivs så mycket bättre när det är rent och organiserat runt om kring mig så kan ju lika bra vara det som påverkat mig nu också.

Ha världens bästa söndag!!

Bianca

Gillar

Kommentarer