Ett höstinlägg- vad ser jag fram emot med hösten?

#nouwseptemberchallenge

Hej på er, hoppas att ni mår bra.

Nu är det September igen vilket är helt helt galet, känns som nyligen man firade in det nya året och tänkte att 2020 skulle bli de bästa året någonsin. Vilket det förhoppningsvis har varit för några iallafall trots allt som hänt i världen största delen av året.

För ett år sen hade vi precis fått tillgång till vårat hus i Moskva efter att ha bott på hotell i 6 veckor, det kändes som en evighet kommer jag ihåg men nu hade jag gjort vad som helst för att sitta på ett hotell i 6 veckor så länge jag fick spendera dom tillsammans med Jordan. Jag var så sjukt taggad på hösten förra året kommer jag ihåg och jag skulle även precis börja på min nya utbildning vilket jag snart är helt färdig med. Så kul! Kommer även ihåg att jag skrev mycket om att jag skulle utmana mig själv, ta att i mål och drömmar vilket jag känner att jag absolut har gjort. Jag har utvecklats så mycket på så kort tid.

Men jag är taggad på denna hösten också, jag ska vara taggad iallafall och jag kommer vara taggad. Ni med hoppas jag? Har ni några drömmar och mål inför hösten? Vad ser ni fram emot mest?

Jag ser fram emot kläderna, jag älskar höstkläder. Sen ser jag fram emot att förhoppningsvis fortfarande kunna sitta på uteserveringar så länge man har på sig lite tjockare kläder men att fortfarande ha kvar spontana fikastunder eller lunchdejter. Jag ser fram emot att förhoppingsvis se lite skillnad på situationen i världen, kunna åka över till Moskva i höst/vinter igen. Träna, laga goda middagar och baka. Tända ljus i lägenheten när värmeböljan försvinner haha och lägga mycket tid på mig själv och plugget. Det är ju på något sätt roligare att plugga under hösten, känns som att det hör till på något sätt. Nä det kommer bli en bra höst!

Speciellt med nouws september challenge där vi förhoppningsvis kan hjälpa att peppa varandra med olika tips och härliga inlägg. Hoppas ni känner likadant!

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
En del av mig ser fram emot hösten Men jag har svårt att släppa sommaren. Man försöker ha sommarklädrna in i det sista hihi 💕
nouw.com/evelinaglad
Biancawaller
Biancawaller,
Jaa men håller med! Har du något kul att se fram emot i höst? ❤️
KRAM
nouw.com/biancawaller
evelinaglad
evelinaglad,
Jag har inget speciellt att se fram emot ännu. Men det kan ju ändras lika snabbt det med ❤️
nouw.com/evelinaglad
Biancawaller
Biancawaller,
Så är det absolut! Jag försöker alltid se det positiva med varje årstid, just hösten är för mig lite nystart och då brukar jag hitta på lite små mål som ger lite utmaning men som inte heller är omöjliga att nå! Hoppas du får en fantastisk Höst❤️
nouw.com/biancawaller
evelinaglad
evelinaglad,
tack Du med! ❤️
nouw.com/evelinaglad
Emma
,
Var kommer jeansen ifrån? 🥰🖤
Biancawaller
Biancawaller,
Dom kommer ifrån nickistudios X ginatricot ☺️
KRAM
nouw.com/biancawaller