Ett stort tips

Godmorgon fina ni,

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en grej som jag verkligen älskar. Ni vet hur länge man kan sitta och scrolla på Instagram och verkligen djupdyka in i andras liv. Jag älskar att bli inspirerad på annat håll, där det faktiskt är sånt som inspirerar just dig. Jag har två tidningar online som jag älskar att scrolla runt i, det blir som olika bloggar som nästan aldrig tar slut. Det finns alltid något nytt och du kan liksom välja själv vad du vill läsa och på så sätt plocka med dig olika delar som inspirerar dig.

Min första favorit är ELLE, Jag är oftast inne på ELLE decoration och scrollar rundor. En stor favorit är "hemma hos" kategorin där allas hem är helt olika, här älskar jag att fånga upp vissa delar och ta med mig som inspiration. "Gör det själv" kategorin är också så rolig, ibland förstår man inte hur något så snyggt kan vara så enkelt.


ELLE har också väldigt blandade saker, allt från kök, barnrum, kontor, badrum, läshörna osv osv. Sen älskar jag att läsa tips som "hur du får in den bästa förvaringen i ett litet sovrum" exempelvis. Som sagt, roliga och inspirerande artiklar.

Sen har vi Residence, lite samma sak men ändå inte. Jag tycker själv att man hittar så olika stilar olika inspirationer och faktiskt olika kategorier även om det ser lika ut. Efter att ha skrollat en timme på ELLE kan jag lätt sitta här minst lika länge till haha.

Jag såg en kategori som hette "hur du gör nyproduktion mysigt och ombonad. Helt perfekt för oss som ny faktiskt köpt en nyproduktion.

Men vet ni vad, något så mysigt hade också varit att läsa i tidning. Man kanske skulle börja prenumerera lite mer på tidningar igen? Hur mysigt att varje månad få hem en ny tidning, detta ska jag fundera på så fort vi fått en stabil grund här. Det hade ju dessutom gjort att man minskade i skärmtid.

Hoppas att ni gillade detta tips,

KRAM


#bestofnouw

Gillar

Kommentarer