Flytten so far och längtan

Godmorgon på er, hoppas att ni mår bra.

Jag har alltid varit en morgonmänniska och tyckt om att gå upp tidigt, även när jag var liten ville jag helst vara uppe före alla andra för att jag var rädd att missa något haha.
Det är iallafall väldigt skönt nu när jag är här i lägenheten och fixar då jag får väldigt mycket gjort och kan sen gå och lägga mig i tid istället.
Denna veckan då som förövrigt gott helt galet fort, jag kan inte riktigt fatta vad jag gjort senaste dagarna samtidigt som jag fått väldigt mycket gjort. Jag känner mig verkligen i fas och som att jag har koll på läget vilket alltid underlättar.

Jag har passat på att träffa tjejerna mycket denna vecka, på lunch, fika, babyshower och bara häng. Dom tjatar på mig om att hjälpa till hela tiden och då jag knappt vetat själv vad som behövs göras har det varit svårt att ta emot hjälpen. Men dom har hjälpt mig mer än vad dom tror genom att bara finnas här och är så glad att jag har så fina människor i mitt liv.

#bestofnouw
Det är väldigt tomt här nu, eller tomt är det ju inte men väldigt kalt. Denna bilden tog jag dessutom i början på veckan så nu står det en hel del flyttkartonger staplade på varandra.

Nu har jag gjort en stor kopp kaffe och gröt, ätit gröt med färska bär hela veckan. SÅ gott!
Det är skönt att bara sitta lite när man har vaknat, läsa nån blogg, kolla youtube och äta frukost. Är jag då uppe i tid har jag fortfarande bra med tid resten av dagen sen.

Nu längtar jag efter honom. Jag längtar längtar tills vi hittar rätt boende i Moskva, kunna få ihop en vardag och på något sätt lyckas känna sig hemma. Längtar efter att få krama och pussa ihjäl dig!
Åh på söndag åker jag nog till Helsingborg och får äntligen träffa Bellisen, längtar så mycket.

Idag är det fredag och denna helgen kommer också rusa förbi, idag kommer Lova hit sen imorgon kommer Emilia. Jag har ansiktsbehandling inbokad idag då jag inte vet när jag är i Sverige igen.
Annars ska jag fortsätta organisera här i lägenheten, slänga skräp och packa ner det sista som jag behövt använda sista dagarna.
Hoppas ni får en fantastisk fredag!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer