Födelsedagsfirande i Helsingborg

Åååååh, finns inget som är så mysigt som att få komma hem och umgås med min familj och vänner. Har verkligen känt nu på senaste att bara att få 1 dag hemma är så tacksamt även om det tar lång tid både dit och hem igen. Jag har faktiskt sagt till mig själv att jag ska bli bättre på det där.

Igår var vi iallafall hemma hos pappa för att fira honom. Vi samlades hela familjen och även Lova var med. Det var nog en av de varmaste dagarna/kvällarna på länge. Så himla mysigt att komma hem till sina föräldrar, hänga på uteplatsen, få lagad mat och allt det där.

jag hittade dessvärre inget inslagningspapper hemma hos mamma men en påse blev ju toppen? Både miljövänligt och lite kul haha.

Ser ni hur gott detta ser ut? Vi åt sommarrullar vilket på senaste tid blivit en favorit hos mig, eller ja sen jag åt det hemma hos pappa & Jade första gången. Så fräscht och man kan alltid äta lite till.
Sen serverades hemmagjord tårta och fruktfat.

Nu ska jag packa ihop mina saker för att sen ta mig mot tåget och åka tillbaka till Norrköping igen. Ikväll väntas match och ser fram emot att se Jordan spela.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer