Första natten i huset

Tiden är äntligen här, efter att ha sett säkert 15 olika ställen, velat fram och tillbaka, gått igenom förhandling efter förhandling så hittade vi äntligen det som kändes rätt för oss.
Det är en sån jäkla skön känsla att äntligen känna sig hemma någon stans. Hemma är väl att ta i men detta kommer bli vårat ställe där vi får chansen att skapa vår trygghet. Det känns väldigt bra och jag tror verkligen att vi kommer trivas här.

De första dagarna har dock varit rätt jobbiga vilket är normalt, det är mycket att fixa och det tar tid innan man känner sig hemmastadd och att allt runt omkring en är på plats. Men så får det vara och det tar tid, så är det ju.

Något jag kommer ha svårare att vänja mig vid är att Jordan sover borta dagen innan varje match. Redan ikväll blir min första natt ensam här, hade hellre haft typ en vecka här tillsammans innan jag skulle behöva sova själv. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen och försöka göra det man kan för att känna sig bekväm!
Jag sitter i soffan med lite choklad, kollar youtube och skriver till er. Jag har mina vänner på andra sidan telefonen och Jordan ringde nyss för att kolla så att jag hade det bra haha. FIN <3.

Nu ska jag fortsätta chilla här så hörs vi mer imorgon, tänkte att jag kan uppdatera lite om hur det går. Dessutom är det match imorgon vilket jag ser fram emot.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer