FREDAG

Dagens Horoskop

"Fredagen blir rolig och väldigt intensiv. Just nu samarbetar du extra bra med en person som du har haft lite svårt att komma överens med mellan varven. Dagen handlar om vänskap, om kärlek och om att leva i nuet. Kvällen blir rolig och lite annorlunda."


Jag skickade en ros till Jordan igår med blombud där jag skrivit en lapp till som sa "Glad alla hjärtans dag älskling, tänkte bara höja ribban lite... " Och det fick jag ju då äta upp sen när jag kom hem till både rosor och en presentask. Fint❤

Idag ska jag precis som mitt horoskop säger göra en hel del, jag och Jordan ska in till stan och fixa lite ärenden, kanske ta en lunch och lite så. Jag ska fortsätta lite på mitt slutprov, få in ett träningspass och laga en god fredagsmiddag.
Det är fredag idag? Känns verkligen som en söndag haha.
Imorgon jobbar jag och har även några kommande intensiva dagar med jobb och plugg så ska njuta lite av en ledig dag idag också tillsammans med Jordan.

Mina bananpannkakor från igår.
Jordan ligger fortfarande och sover här bredvid mig och jag har varit vaken sen 8, hämtat lite kaffe och bara myst här i sängen ett tag. Ska snart väcka honom så han kan gå upp och äta frukost med mig.
Eller så ligger vi kvar här en stund och tar in frukosten istället, vi får väl se vad han säger den sovbjörnen.
Bella ligger också och sover här bredvid, jag fick då gå upp 7.45 för att flytta vår bil som stod fel parkerad och jag kan nästan aldrig somna om när jag väl gått upp.

Nog om det, nu startar vi denna mysiga fredag och hoppas ni alla får en fantastisk dag!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer