Frukostfavorit

En ny favorit här hemma har verkligen blivit omelett, brukar äta det antingen till frukost eller om jag inte hinner med någon ordentlig lunch under dagen. Detta är vad jag har i min, brukar även ha lite crème fraîche till.
Igår satt jag och Lovisa och pluggade, blandat med lite online shopping men fick faktiskt en hel del gjort och tänkte förhoppningsvis få ännu mer gjort idag också. På fredag åker killarna iväg för bortamatch på lördag så jag tänkte hänga lite med tjejerna och sen då även kolla matchen tillsammans på lördag. Älskar verkligen att få saker gjort under veckodagarna och sen bara släppa allt under helgen, kommer ihåg att jag gillade den rutinen under skoltiden.

Har haft så svårt att få in det här med fredagskänsla eller helgkänsla efter att jag slutade skolan, mitt tidigare jobb kunde vara på helger och eftersom att Jordan kan ha matcher mitt i veckan kan helt plötsligt en Onsdag eller Måndag vara helg för oss för att det är då han kan släppa schemat lite och äta vad han vill. Men nu när jag börjat plugga så försöker jag hitta någon form av helgkänsla iallafall där jag pluggar intensivt under veckan och sen tar helg. Älskar när man verkligen känner att det är Helg.

En annan favorit är smoothie med Acai, brukar göra mina smoothies så olika med det jag är sugen på just där och då men det jag gillar med Acai är att så länge du har i det så vet du att du får i dig vad du behöver. Det innehåller en massa vitaminer, omega 3, omega 6 och järn. Ett enkelt sätt att få i sig vad kroppen behöver helt enkelt!
Jag använder oftast denna från superfruit. Ni hittar den HÄR.

Kram Bianca

Gillar

Kommentarer