Fullt schema

Godmorgon!
Nu börjar äntligen tvätthögen minskas och väskorna packas upp. Jag har börjat rensa lite i garderoberna men också i våra skåp och lådor. Tänker att jag ska inhandla lite förvaringslådor till badrummen snart för att få lite mer ordning, tydligen har jag handlat på mig lite mer under dessa tre månaderna och behöver även rensa ut sådant som är gammalt eller inte längre används.

Igår åkte Jordan och sov på hotell då han har match idag, så jag hade vänner över på middag och avslutade sedan kvällen i sängen med choklad och YouTube.
Det var inte mycket tid jag och Jordan fick innan han skulle iväg igen haha men det stör inte så mycket nu när man vet att vi faktiskt är under samma tak största delen av tiden igen.

Min kalender har börjat fyllas ut igen vilket jag älskar och verkligen mår så bra över.
Så förutom att det är match ikväll ska jag fortsätta göra i ordning, kanske förbereda lite mat för ikväll och ta en lång promenad med Bella.
Brukar alltid se till så att hon har rört på sig mycket när jag ska vara borta en längre tid, då vet man att hon gärna går och lägger sig och myser ändå.

Nu ska jag avkalka kaffemaskinen och slänga in en ny tvätt, härligt! Haha vi hörs helt enkelt senare.

Älskar vår morgon rutin, Nyhetsmorgon och frulle tillsammans. Ska Jordan iväg så går vi alltid upp lite tidigare för att iallafall hinna ta en kaffe ihop.

KRAM

Gillar

Kommentarer