GODMORGON

Klockan är nu halv 10 och jag har varit vaken sen 8. Jag låg ett tag och bara "hm ska jag sova vidare...?" Men jag gick upp istället, packade upp några lådor vi hämtade i gamla lägenheten igår och slängde in en tvätt. Så skönt att ha det gjort nu.
Idag är planen att jag ska fixa det sista bland våra kläder, hänga upp tavlor och gardiner.

Men vädret är så sjukt härligt idag så vill verkligen gå ner och ta en fixa i solen, det är liksom 12 grader ute och klockan är som sagt bara halv 10. Resten av veckan ska det bli upp till 18 grader och jag tror att även fast man är överlycklig över att se det så kan man nog inte riktigt förstå det haha. Våren kommer alltid så snabbt i Sverige, det hade lika bra kunnat snöa igår och varit sommarvärme idag. I princip.

Okej men hur gick det med mitt projekt på balkongen då?

Jag kunde självklart inte hålla mig så medan Jordan spelade playstation hängde jag på balkongen och målade. Dom som känner mig vet att jag verkligen har 0 % tålamod, man ska vänta 8 timmar mellan målningarna så istället för att måla dagen efter så satte jag dom på ute för att öka lite på det och då kunde jag måla igen vid 11 på kvällen haha. Sen målade jag faktiskt en gång till morgonen efter direkt när jag vaknade.

Men visst blev det bra?? Jag är så nöjd. Det blev verkligen så som jag ville ha det. Ville inte ha dom helt identiska eller perfekta, tyckte det blev snyggt att dom är lite olika och sen även med lite skavanker på kanterna. Så värt och även roligt att göra!

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer