GODMORGON

Hur mår ni??

Jag mår väldigt bra och är ändå pigg idag även om jag inte sov så många timmar inatt. Igår firade vi en tjejkompis som fyllde 25 och jag var inte hemma förens 3/4 tror jag. Det tråkiga med sånt här är att jag oftast missar såna här saker eftersom att vi nästan alltid är någon annan stans då, så nu när jag är i Sverige längre än vanligt så är jag så glad att jag kunnat vara med på så mycket saker som student, födelsedagsfirande osv.

Vi firade även mamma här om dagen, har saknat så att samlas familjen och grilla osv tillsammans.

Jag har börjat med att alltid få något viktigt gjort på förmiddagen som plugg, tvätta eller fixa något annat som behövs och sen åka iväg och äta lunch. Så mysigt och man kommer ut lite. Jag är mer än kvällsmänniska så nu när man inte gör så mycket om dagarna längre så är det bra att planera in såna här saker så att de sega timmarna på dagen går lite fortare.

Jag och Elin käkade på roys här i helsingborg, och andra bilden från när jag och mamma köpte joe och solade i trädgården.

Jag och Emilia har haft flera myskvällar haha, istället för att hänga själva eller sova ensamma har vi alltid setts på kvällen istället. Eller ja det är väl mest jag som ser ensam annars så när mina vänner kan brukar jag be dom sova över, mycket mysigare.

Sen firade vi Bella som fyllde 25!!


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, hänga tvätten och sen hämta upp min Bella som sov hos mamma inatt. Hoppas ni får en bra lördag!

KRAM

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Gud vad mysigt du haft det! Önskar dig en bra dag ❤️
nouw.com/evelinaglad
Biancawaller
Biancawaller,
Tack och detsamma till dig! ❤️
nouw.com/biancawaller