Godmorgon

Jag har sån träningsvärk i mina ben att jag aldrig varit med om något liknande haha, körde ben på gymmet igår och la på en massa extra vikter på maskiner jag brukar köra. Oj vad det känns idag... men då vet man att det gjort skillnad iallafall. Det är så lätt att glömma ibland, iallafall jag kan lätt köra på med samma övningar och vikter under en lång period bara för det blir som nån rutin liksom.

Ligger nu i soffan och käkat frukost, Bella med. Vi ska gå bort till parken sen så hon får springa av sig lite då både jag och Jordan är borta ikväll. Ska hem till Lovisa för lite tjejkväll och sen eventuellt utgång, det var så längesen jag var ute senast så det ska bli kul nu när vi är ett gäng tjejer.

Har även börjat med en ny grej jag brukade göra tidigare, sov alltid med Cocos olja i håret innan och har börjat med det nu igen, lägger i det den kvällen jag egentligen ska duscha håret men så sover jag en extra natt och sätter på något på huvudet (så inte kudden blir ofräsch haha) och sen nu på morgonen duschar jag av det. Dock måste man schamponera extra noga så att inte håret blir oljigt efteråt. Tips tips!!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna och göra klart min sista inlämning för helgen.

Ha en super lördag!
Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer