GOOD MORNING - En uppdatering

Hej på er, första natten ensam i huset gick såå bra. Jag är chockad och så glad över hur bekväm och hemma jag känner mig här redan. Det känns tryggt att vara ensam hemma vilket jag brukar ha svårt för haha.

Jag älskar att få saker gjort direkt när jag vaknar så jag fixade i ordning lite, packade upp osv innan jag gjorde lite frukost. Jag sitter hellre kvar lite längre, fyller på kaffe och kollar serie och det är lättare för mig att göra det om jag redan börjat min dag med att ha fått lite måsten gjorda.

Det blev iallafall en kopp kaffe, granola med färska bär, banan och coconut milk.
Jag hittade Alpros produkter igår i affären här, så nice!!

Just nu ser det ut såhär lite överallt.
Jag plockar lite hela tiden när jag får tid över så sakta men säkert kommer vi framåt haha. Ja som ni ser råkade jag köpa lite för stora besticklådor. Det är så typiskt mig att inte mäta innan och typ tänka ”aja de blir säkert bra”. Sen står man där. Går bara Ikeas besticklådor in i kök från Ikea eller hur funkar det? För detta hända mig i vår gamla lägenhet också. Känns som att det birde va en sån basic grej som passar i alla lådor.

Sen köpte jag saxar och knivar också vilket man såklart behöver. Anledningen till att jag köpte det är ju för att vi innan inte ägde något utav det här, min fråga är då hur man tänkte här? Hur ska jag få upp paketeringen när jag varken kan gå upp knivarna utan sax och inte saxarna utan kniv. Eller sax heller för den delen.

Nu har jag gjort lite mellis, ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för match.

Vi hörs,
Bianca

Gillar

Kommentarer