Helgen i bilder och frukost

Lördagsmorgon började jag min dag såhär i sängen, med youtube och kaffe i sängen. Okej kan vi prata om rostade mackor med Philadelphia och hallonsylt? Nej men HUR gott. Jag känner mig som ett barn igen när jag äter det och de enda som saknas är Oboy liksom.
Sen var det match och jag träffade tjejerna som sen på kvällen kom hem till mig för lite drinkar och snacks. Vi drog vidare i stan och jag haltade hem för att jag hade så ont i mina fötter. Jag fick under kvällen gå ut från klubben och ta luft för att vi dansade så mycket haha. nä usch vill inte minnas mig själv den kvällen, men kul var det.
Har inga bilder från kvällen och lika bra är väl det känner jag.

Dagen efter blev det självklart rostade mackor igen. I skrivande stund kom jag dock på mig själv och det kan faktiskt ha varit så att jag har blandat ihop mina frukostar. Tror att det är tvärt om faktiskt haha. Iallafall. Denna dagen tog jag det lugnt hemma och gjorde verkligen inget vettigt alls. Jordan var iväg i Stockholm med Lowe som var på besök och när han kom hem drog vi till ica och handlade det vi behövde för tacos.

Ungefär såhär satt jag hela dagen. Värmde på pastarester i micron och käkade glass.

Vi satte på lite musik i lägenheten och lagade tacos, mycket mer än så hände inte. Vi kollade serie och sen däckade vi eftersom vi båda var väldigt trötta. Vilket matigt inlägg kände jag, men det är väl trevligt det med.

Gillar

Kommentarer