Helgen och ny kamera

Hej på er,

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår jätte bra och har för andra morgonen i rad sovit ut ordentligt. Helgen har gått och nu är det ny vecka igen men innan vi går in på den så kollar vi tillbaka på vad som hänt senaste dagarna.


Jag sprang min första ordentliga runda sen November 2019, vaknade med träningsvärk i typ hela kroppen dagen efter haha. Sjukt egentligen hur mycket det tar på så mycket fler muskler än man tror.

Jag och Emilia åkte och käkade glass på ett favorit ställe här i Helsingborg. Det är typ kö ut till vägen varje gång man kommer dit. Jag tar alltid samma och det finns inget godare alternativ haha. Brownie glass med vit chokladsås, typ det vi ätit varje gång vi köpt glass sen vi gick i grundskolan.

Vi har spelat mer spel såklart, jag och jordan har börjat köra en runda UNO varje kväll innan vi somnar också, bara för att typ och istället för att skrolla på telefonen som man annars hade gjort.

Sen har vi som sagt haft långfrulle nästan varje morgon, hag har fastnat helt för bananpannkakor igen.

Sen har jag bakat såklart och jag har köpt en KAMERA!! Emilia sålde in mig helt på en ny polaroid kamera som jag tänkt på i en evighet så när hon gick mig såld på den så kunde jag inte motstå haha. Älskar den redan så mycket och kommer använda den vid många tillfällen!


Jahapp och veckan då? Jag ska hålla upp mina löprundor och försöka få dom att går från 1 till flera. Ikväll ska vi grilla hemma hos pappa och jag ska ta med min polaroid kamera för att spara på några minnen. Just nu sitter jag är och skriver till er men direkt efter ska jag fixa i ordning en kopp kaffe och slänga ihop en kladdkaka till ikväll.

KRAM

#bestrofnouw

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
så fina bilder 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Biancawaller
Biancawaller,
Tack så mycket! ❤️
nouw.com/biancawaller
beattriicee
beattriicee,
Åhh så härligt med en ny kamera 😍
nouw.com/beattriicee
Biancawaller
Biancawaller,
Ellerhur 😍 det är mycket man uppskattar så mycket mer nu i dessa tider!
nouw.com/biancawaller
fanip
fanip,
Snacka om gott brownieglass med vit choklad lät och så mysigt att äta glass ute ju, något av det bästa med våren 😊
Kul med polaroidkamera med! Älskar sådana bilder och har sådana utskrivna i det formatet i en ljusslinga över min spegel 😊 Love it
nouw.com/fanip