Helsingborg och helgen ur telefonen

I fredags fick Jordan ledigt över helgen så vi bestämde oss för att packa bilen och köra till Helsingborg när jag var klar på jobb.
Vi drog vid 19 tiden så var framme vid ca 11 på kvällen men kände att det var skönare det så man sen fick hela lördagen än att vara tvungen att göra lördagmorgon.

PÅ lördagsmorgonen löste Jordan pannkakor till alla, det är han som är pannkaksmästaren av oss två. Knepet enligt honom är vaniljsocker, att smeten ska få "vila" (HAHA) och att köra med två stekpannor samtidigt så att det går snabbare.

Jag mötte upp Emilia i stan för lite lunch/fika. Det var väldigt länge sen vi sågs nu så det var mysigt att få catcha upp lite med varandras liv.

Jag känner redan nu att detta kommer bli ett ganska långt inlägg men jag har för mycket bilder i telefonen från helgen för att inte dela med mig utav det. vi tog iallafall en sväng i stan och jag som vanligt älskar ju att samla på mig minnen i form av bilder. Vet redan nu att jag kommer älska att kolla tillbaka på detta sen. Hellre för mycket än för lite känner jag ellerhur?

Hur mysiga och fina bilder? Så naturliga och man ser verkligen hur man efter 20 års vänskap för alltid kommer ha den där relationen oavsett livssituation och oavsett tid som gå emellan att man ses.

På kvällen träffade jag Lova och snackade som vanligt en massa skit, planerade våra liv och sånt där.

Söndag! Jag och mamma drog iväg på äventyr som vi alltid gjorde när jag bodde hemma. Vi provade ett nytt lunchställe som var väldigt mysigt i följd av att vi tog en fika och gick sedan och kollade lite inrednings inspiration. Älskar min mamma. Finns ingen som är så klok som hon, som är så positiv till livet och bara alltid hjälper till i tuffa situationer. Stora som små!

Under kvällen åkte jag och träffade pappa en sväng med Lova och bella, min pappa älskar bella och blir alltid lika glad när vi kommer förbi. Mysigt ❤
Under kvällen hängde jag med Lova och Jordans familj, sen åkte vi hem måndag morgon.

Gillar

Kommentarer