Hemmagym & Rester

Hej på er, hoppas ni mår bra!
Vädret idag är helt sjukt, det har varit riktiga höstdagar här senaste veckan och jag har kunnat gå runt i stickade tröjor och även kappa vissa dagar men idag är det typ vårväder? 23 grader har vi i Norrköping och jag är nästan lite trött på värmen nu haha. Vill så gärna plocka fram höstgarderoben på riktigt,
men alltid finns det något att klaga på, ellerhur? 😉

Började morgonen med ett pass på gymmet, men hann kanske igenom halva passet innan telefonen ringde och vi skulle ha hantverkare hemma så satte mig i bilen och åkte hem igen. Fortsatte faktiskt mitt pass hemma sen istället vilket kanske inte blev lika intensivt men fortfarande väldigt bra. Har inte tränat på så himla länge nu, det blir alltid lite semesterkänsla när vi åker hem och prioriterar helt enkelt inte träningen på samma sätt där som när man har rutiner här hemma (norrköping). Men det var skönt att komma igång idag igen! Man kanske borde köpa hem lite vikter att ha hemma..?

Gårdagens plugghäng, fina tjejerna.

Sitter och äter lite kyckling och potatis från igår nu till lunch och sen ska jag sätta mig och få lite plugg gjort tänkte jag, har verkligen fått in ett bra flow på plugget nu vilket känns så bra! Har liksom kommit in i en sån fas där allt i utbildningen är roligt, ska bli så spännande att snart få börja med steg 2.

Kram Bianca

Gillar

Kommentarer