Hemmaträning- TIPS

Haaaaallååå!

När infon kom om att vi skulle vara hemma så fixade Jordan med lite träningsgrejer så vi gjorde om ett av gästrummen till ett ”gym” eller iallafall som en träningssal här hemma.
Är man inte den som vanligtvis tränar så skulle jag ändå rekommendera att prova göra lite grejer hemma, kanske lära dig nån speciell dansstil, yoga eller bara lite lättare övningar.
För dig som gillar tunga vikter, använd fantasin! Använd möbler som exempelvis stolar eller bänkar, böcker, fyll påsar eller en ryggsäck med tunga saker.
Allt går bara man ändra inställning och utgångsläge.

Och för er som inte har ett extra rum som ni kan använda eller inte heller några redskap, använd vardagsrummet, sovrummet eller varför inte hallen. Där du har störst yta helt enkelt, istället för mattor kan du ta handdukar eller filtar.

Jag hade noll inspiration i början men sen började vi köra lite efter videor och redan upplagda pass. Jag delar några här så kan ni prova! Det finns en hel del att välja mellan på youtube och du kan göra pass allt från 5-10 min till 30- 40 eller 60 min. Så bra!!

Och till sist vill jag tipsa om en annan övning som kallas "Bring Sally Up" Jag brukar köra squats men man kan även använda den till sit ups eller varför inte armhävningar. HÄR Den bränner ordentligt!!


Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilka härliga tips! 😍
nouw.com/carroat