Höstfeeling och hudvård

Jag älskar hösten och är nog inte ensam om känslan av en nystart. Jag blir så sugen på att börja nya projekt, köpa nya anteckningsböcker, hudvård och lära mig nya recept. Jag gjorde en stor beställning från skincity för ett tag sen och det var även meningen att detta inlägget skulle ha kommit upp tidigare. Men här i ryssland vet man inte riktigt när beställningen bestämmer sig för att komma haha, om ni bara visste vad jag fick göra för att få det levererat också...
Jag tänkte iallafall visa några saker jag beställde för att boosta inför höst och vinter.

Jag äälskar att bada och nu när vi faktiskt har badkar här så ser jag så mycket fram emot att prova dessa. Honey bath- ett bubbelbad från Laura Mercier inspirerat från hennes uppväxt i Frankrike, där doften kommer ifrån franska bakverk. Just denna doftar Creme brulee. Hur trevligt?
Mineral salt- Detta är ett badsalt som innehåller över 60 naturliga mineraler. Det ger en utrensande, mineraliserande och muskelavslappnande behandling. Ingen aning om det funkar, men ska bli intressant att prova! Kanske ska be jordan prova som är lite mer aktiv än vad jag är hehe.

Ansiktstvätt har varit jätte svårt för mig att hitta. Jag har aldrig haft någon som jag känt "Wow den här är grym" utan innan har jag mest kört skum varianten från ACO. Den tycker jag faktiskt är bra men den finns inte att köpa här och jag fick inte med den i handbagaget sist jag flög hit. Cleanser Foam från skinceuticals tänkte jag prova nu.
Cleansing Oil- detta älskar jag att använda när jag har smink. Det löser upp sminket ordentligt och blir därför lättare att bli ordentlig ren sen när man använder sin cleanser. Dessutom blir man inte lika torr som man annars kan bli.

Jojoba oil- Denna oljan funkar till ALLT. Jag använder den till att ta bort ögon makeup, på resa om jag bara vill ha med mig något enkelt så är denna perfekt istället för att ta med all hudvård. Jordan använder den efter han rakat sig då den är väldigt mild för just ansiktet. Den är dessutom väldigt prisvärd tycker jag. Toppen toppen!
Double serum- Detta hör jag ofta väldigt olika om. Antigen så älskar man den eller så ger den typ inget resultat. Jag använder inte denna under sommaren men älskar den under hösten och vintern. Jag vet inte riktigt varför men kanske för att jag just nu är mer beroende av fukt.

Till sist men absolut inte minst, scrub och booster.
Att skrubba ansiktet då och då är jätte bra, man förnyar huden lite och rensar bort det som är gammalt. Det som är så bra med denna är att det är en olje baserad skrubb och torkar därför inte ut hyn som många andra kan göra.
Booster är jätte bra om man helt enkelt känner att hyn behöver en boost. Denna tycker jag är bra att ta efter serum och blanda i dag/nattkrämen. Däremot så hinner håller den syra vilket man ska vara försiktig med om man är känslig.

Kram,
Bianca#bestofnouw

Gillar

Kommentarer