I mitt badrum

Så för nån dag sen var jag på Zara Home och köpte lite saker till huset. Ni vet sånt små fix som enkelt kan göra ett hem lite mysigare och bättre.

De saker vi hade i badrummet i förra huset passade inte riktigt in här och vi hade också mycket mer förvaring i förra huset än vad vi har nu så jag fick tänka om lite och komplettera med lite sånt.

Köpte bland annat med mig en ny tvålpump och hållare för tandborstar och tandkräm, ett fint sätt att göra det lite mer snyggt och stilrent. Det blev väldigt bra med brickan undertill också som håller ihop det hela!

Sen lite nya doftpinnar då dom andra blivit torra, detta var dessutom en doft som dofter så mysigt och typ juligt haha. Däremot var den väldigt stark eller gav väldigt mycket doft så nu har jag ställt den ute i hallen utanför sovrummet för att sprida runt det lite.

Och två brickor! Så mycket snyggare att ha sina produkter på, jag ville gärna ha de produkter jag använder mest framme på ett snyggt sätt så att det är lättillgängligt men inte heller ser stökigt ut.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer