Igår och Idag

Hej på er, hoppas allting är bra med er!
Solen skiner ÄNTLIGEN och har gjort senaste 3 dagarna vilket känns såå härligt. Jag planerar att denna vecka blir klar med min sluttenta/prov, jag ska iallafall vara klar med basen och sen under helgen/nästa vecka renskriva den. Jag jobbar i helgen så därför får det vara okej om den blir helt helt klar i början på nästa vecka. Typ måndag.
Det ska bli så skönt att äntligen bli klar och kan inte riktigt förstå att jag sen kommer vara utbildad. Jag kommer däremot plugga vidare ännu ett steg vilket även det ska bli spännande. Men det känns som att jag suttit med detta länge nu och därför känns det väldigt bra att få ett bevis på det man gjort, att man klarat första delen liksom (i min plan).

Igår då? Igår var det som sagt match så jag och tjejerna käkade lunch och åkte sedan vidare till arenan. Det var bara träningsmatch så egentligen inget speciellt att se men ändå kul att det gick bra och att få snacka lite med de andra tjejerna.
Hur gott är det inte med husmanskost föresten? Jag lagar aldrig det hemma förutom typ i somras när jag gjorde lax och potatis ganska ofta, om det ens räknas som husmanskost? Det vet jag ju i och för sig inte. Men ni vet den sortens mat som på bilden. Jag tror dock att det är därför det blir så gott, för att man inte äter det hemma på samma sätt.

Igår var det champions league så vi låg framför tvn hela kvällen, jag låg nog mest med telefonen men jag var närvarande iallafall vilket ändå är det viktigaste. Vi åt magnum, riskakor och drack te.
Man ser verkligen hur intresserad Bella är, hela hennes utryck skriker liksom " YES fotboll!!", jag såg väl typ likadan ut.

Idag är det onsdag och jag började med att lämna bilen på service, sen har jag faktiskt bara strosat runt hemma. Fixat lite tvätt, tvättat ansiktet, ätit frukost, kollat youtube och lite sånt. I eftermiddag ska jag inte till butiken några timmar för att stänga och sen ska jag laga nåt gott till kvällsmat tänkte jag.

Kram,
Bianca

Gillar

Kommentarer