Influensa, sex and the city och Lasagne

Förra veckan slutade med att jag åkte på någon influensa och blev soffliggande totales. Så ungefär så här var min utsikt hela tiden, värma bullar i ugnen och Sex and the city 2 på tvn.

Eller såhär...

Men jag blev faktiskt frisk väldigt snabbt, jag sov hur många timmar som helst dessa dagarna vilket för mig är den bästa medicinen.

Så jag tog en lång dusch, fixade mig och gjorde mig lite fräsch. Det är verkligen också något som alltid hjälper tycker jag, man lurar hjärnan på något sätt att man nästan är friskare än vad man är haha.
Älskar den känslan, även om man inte ska göra något speciellt så ger det en så mycket energi.

Jag orkade till och med förbereda lite lasagne under dagen, en frös jag in och en sparade jag i kylen. Perfekt att ha sånt hemma när man inte orkar laga mat.
I Sverige brukade vi beställa hem mat dom dagar man saknade inspiration eller bara var sugen på nåt snabbt, men här bor vi som sagt lite utanför stan och dessutom har dom nog inte så bra utbud överlag om jag ska va ärlig... Så vi får helt enkelt fixa snabbmat på eget sätt! Lasagne är nog en av de rätter som är godare dagarna efter också.

Det slog mig här om dagen att jag varken har halsduk, vantar eller mössor.
Såg iallafall dessa två i kashmir från H&M, vill ha båda två!!

KRAM,
Bianca

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Är du gravid? Många spekulationer angående din senaste IG bild<33