Jag har något jätte roligt att visa!

I samarbete med och reklam för...

http://www.bga.se/

I veckan fick jag hem min beställning från BGA som jag gjorde i samarbete tillsammans med dom. Det är mitt första samarbete här på bloggen vilket känns såå roligt och även att få dela med mig av det till er är ju ännu roligare.

Det är alltså ett företag med helt otroligt många olika posters i olika stilar och varianter. Dom har även ett stort utbud av olika ramar samt fotoalbum.

Förutom att dom finns i fysiska butiker så har dom såklart en hemsida som jag länkat ovan. Ni kan komma direkt till den och deras nyheter HÄR

Ni hittar dom även på facebook HÄR, instagram HÄR och på Pinterest under namnet bgainspo. Så man kan verkligen hitta inspiration och nästan se ur det kommer se ut när det hänger på väggen innan du fått hem din produkt.

Du hittar nästan hela deras utbud i deras butiker där man även kan känna och klämma om man hellre gör det och är det något ni sett på hemsidan som inte finns, beställer dom gärna in det du önskar.

Deras butiker hittar ni i:

Gävle (Även där huvudkontoret håller till.)

Göteborg

Jönköping

Malmö

Norrköping

Stockholm (3 butiker)

Sundbyberg

Men som sagt finns det såå mycket på deras hemsida, leveranstiden är snabb och det är väldigt enkelt att scrolla igenom för att först välja sin poster till att det automatiskt kommer upp den ram som rekommenderas för den poster du valt, till att du sedan går vidare till kassan.

Så här blev resultatet av min poster:

Tyckte det passade så bra in med färgerna och blev väldigt mysigt.

Om ni gillar den jag har så hittar ni den HÄR

Just nu har BGA 25% rabatt på posters så passa på att fynda hem något snyggt till ditt hem också.


KRAM,

Bianca

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så snygg poster! Tack för att du delar 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Biancawaller
Biancawaller,