Jag lovar mig själv att...

1. Boka in första lektionen i Ryska. Jag har verkligen lovat mig själv att på nästa ställe ta chansen om jag fick möjligheten att lära mig ett nytt språk. Vet ni vad, jag har haft min första lektion och ska ha nästa på måndag!

2. Fixa gymkort och boka in ett PT pass. Träningen är väldigt viktig för mig och jag vet att det är något som kommer underlätta för allting annat. Det är lätt att känna sig både instängd och ensam i denna situationen så jag kommer göra allt för att skapa mina egna rutiner. Jag har alltid tränat själv men jag kände att det kommer vara lättar för mig att komma igång om jag kör med PT typ 2-3 gånger. Jag blir lite motiverad och får nya tips på vad man kan göra. Annars kör jag ju ändå typ alltid samma övningar.
Jag har nu fixat gymkort och haft 1 pass med PT. Nästa är på fredag!

3. Ta tid för mig själv. Det är verkligen inte farligt att åka in till stan och fika själv, sätta sig och göra något annat än att kolla instagram på morgonen. Jag har alltid haft väldigt lätt för att vara ensam och väldigt trygg i att inte alltid behöva umgås med någon. Men när man kommer till en helt ny stad där du inte känner någon, det är tufft. Du har inget annat val än att bli och vara trygg med dig själv.
Däremot är det också viktigt att vara öppen för att träffa nya människor, vilket jag också är. Men det är en stor skillnad på att vilja umgås med människor och vara beroende av människor.

4. Hitta på saker. Bara gör, prova! du förlorar ingeting på att bara prova något nytt. exempelvis här om dagen bokade jag en taxi till en random adress i stan, sen tog jag mig helt enkelt fram därifrån och fick se helt nya sidor av stan som jag inte gjort innan. Det bästa är att jag varken har Wifi eller teckning när jag är ute.

5. Bli färdig med plugget. Det är tyvärr plugget som fått halka efter lite i flytten men jag vet att jag kommer må så mycket bättre av att komma in i det igen. Nästa vecka händer det.

6. Göra det jag vill- Inte tänka så mycket helt enkelt utan bara göra. Jag är en person som konstant dagdrömmer och tänker saker jag skulle vilja göra. Mitt mål innan detta året är slut är att göra minst 3 såna saker. Vad är det värsta som kan hända?

Har ni något ni alltid tänker att ni ska göra men som aldrig blir av?

Kram,
Bianca

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer