Kärlekens dag! Överskattat eller underskattat?

Glad alla hjärtans dag på er, idag är det ju kärlekens dag och den dagen man ska ”fira” kärleken. Blir ju nästan alltid alla alla i förhållande gör det till en väldigt stor dag medans singlar också på något sätt förstorar upp det och ska tydliggöra att man inte har någon att fira med denna dagen.

Jag är ju i förhållande men kommer ändå sitta ensam under hela dagen och kvällen då jag inte har mina nära och kära här just nu.
Men något jag älskar och tycker är så viktigt är att verkligen uppskatta att umgås med sig själv, göra det DU älskar utan att behöva anpassa dig efter någon annan. Laga din favorit mat eller beställ hem från din favorit restaurang, köp hem ditt favorit snacks, lägg ansiktsmask, spela din favorit musik eller bara puffa upp med massa kuddar och täcke i sängen för att se den där filmen ingen annan vill se eller serien du älskar.

Sen får vi aldrig glömma bort att fira kärleken lite varje dag, glöm aldrig bort vilka du har runt om kring dig och vilka du bryr dig om som också bryr sig om dig. Visa alltid tacksamhet och uppskatta kärleken du har runt om kring dig.
Ingen lyx är bättre än den lyxen vi får uppleva varje dag tillsammans med våra nära och kära runt om kring oss.
Du lever idag, är frisk idag och mår bra idag. Glöm aldrig bort det❤️

Jag tycker såna dagar är helt fantastiska och otroligt viktiga att uppskatta!
Hoppas ni alla får en helt underbar dag idag och ger er själva lite lite extra kärlek.

Har du inte den du älskar nära, skicka iväg ett sms och berätta för dom hur mycket dom betyder för dig.

STOR KRAM till er alla!

Gillar

Kommentarer

Emma_Landgren
Emma_Landgren,
Glad alla hjärtans dag!
nouw.com/emma_landgren