Kvällsmat och tips från mig till er

Jordan skulle ut och käka med en i laget så jag gjorde lite enkel kvällsmat till mig själv. Jag älskar sallad med olivolja citron salt och chili, verkligen något av det bästa jag vet men brukar inte göra det så ofta då man inte blir så mätt på det egentligen utan passar bättre som ett tillbehör enligt mig. Eller en lättare lunch!
Men jag åt mellanmål idag ganska så sent efter lunch så blev att jag inte var så hungrig nu och orkade heller inte fixa i ordning något avancerat. Men denna blev så god!!
Jag la till några såna vegetariska schnitzlar typ för att få med lite protein också.

Jag älskar granatäpple men jag kan ju knappast vara ensam om att det är fruktansvärt att skala dessa jäkla frukter. Så för ett tag sen när jag gick i gymnasiet så hittade jag frysta färdig skalade kärnor på Maxi och provade. Det ÄR så gott, och så enkelt att bara hälla upp i en skål när man är sugen haha.
Jag brukar typ äta dom frysta men gillar man inte det så kan man bara hälla upp i en skål och låta dom ligga i kylen över natten så är dom ju tinade sen ovh smakar som vanliga tycker jag. Tips tips!!

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
men såå gött!!
nouw.com/carrostyle