Kvällstankar

Jag fick precis en tanke om hur man ofta kan tappa inspiration eller energi, speciellt nu under vintern när det blir mörkt tidigt eller allt är väldigt grått.

Ofta behöver man ju kanske göra saker som ger en energi och får en att må bra, som att umgås med människor som utstrålar positivitet eller göra saker som gör dig glad och lycklig. Jag vet mycket väl att exempelvis att ha fått åka på denna resan med Jordan (även sen när vi ska till Dubai) kommer ge mig mycket energi denna vinter.

Att jag nu var hemma i Helsingborg och bakade med mamma gav mig också bra energi där jag kände mig glad, förstår ni hur jag menar?
Man samlar på sig så mycket såna känslor men sen har man ändå någon period där man känner att man inte har någon energi.
Jag kan verkligen ha vissa dagar där jag tänker tankar som vad gör jag ens med mitt liv? Vad har jag åstadkommit och vad kommer jag ens göra med min framtid? Har jag gjort rätt val?
Jag har vissa gånger känt att jag inte ens gör något i livet när jag i själva verkligen knappt hunnit med något mer.

Däremot har jag märkt att jag ofta kan gå tillbaka och kolla på exempelvis gamla blogginlägg, gamla sms eller gamla bilder. För att därifrån få samma energi som jag kände just då. Vilket faktiskt funkar så bra!
Jag och Lova exempelvis brukar har väldigt bra konversationer exempelvis när vi inte setts på ett tag, att läsa dom igen får mig att bli lika peppad som jag var när jag skrev dom. Hänger ni med?
Ibland lägger jag mig bara ner i Jordans knä någon minut och gråter lite, han blev alltid väldigt chockad när jag gjorde så i början och jag har heller aldrig gjort så med någon innan heller men ibland behöver man (iallafall jag) få ut känslorna, vilket jag ofta gör genom att gråta. För att på något sätt lätta och släppa all dålig energi. Efter att bara fått gråta lite i hans knä medans han kliar mig i håret får mig att på någon minut vara den vanliga glada Bianca igen. Som att det blir någon sorts trygghet.

Tänk vad människorna runt om kring dig faktiskt kan ge och påverka. Tror det gör så himla mycket vilket sort energi man får från sina nära och kära.
Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta utan helt enkelt bara något från mina kvällstankar.

Gillar

Kommentarer