Läget just nu

Visst är det stor skillnad? Den första bilden är tagen när vi sprang över gatan till lägenheten från hotellet vi bodde på när vi precis kommit hit. Vi stod i fönstret på hotellrummet och kollade när flyttgubbarna bar in våra möbler, lägenheten låg precis mitt över så vi försökte ha så bra koll som möjligt på när vi kunde ta oss ner. Så mysigt att tänka tillbaka på, kan verkligen inte fatta att det snart gått ett år sen vi flyttade hit. Detta var iallafall när vi äntligen fick komma in i lägenheten och det enda vi hade i vardagsrummet var typ vår soffa och en tv.

I början på veckan var jag iväg och homestaga en lägenhet här i Norrköping där jag sen kom hem och fick sån sjuk energi. Åkte iallafall ner i stan för att köpa hem lite till lägenheten, lite nya vaser, lampor, ljuslyktor, kuddar och filtar.
Vi flyttade ju in här när hösten och vintern höll på att försvinna så vi var inte riktigt beredda på hur mörkt det börjat bli utan några lampor...
Men det blev iallafall väldigt mysigt och hemtrevligt här hemma. Däremot skulle vi behöva någon mysig matta också, jag slängde ut den gamla här om dagen då vi haft den ett tag nu och den började kännas lite ofräsch.

Vårt älskade sovrum, mysigaste och bästa platsen i hela lägenheten. Här spenderar jag gärna min tid, sitter ofta hellre i sängen och kollar serier på kvällen än i soffan, Jordan är dock tvärtom och vill alltid sitta kvar i vardagsrummet.
Jag somnar ju alltid efter ett tag och då är det ju mycket skönare att redan vara i sängen så man slipper resa sig och sånt där jobbigt. Finns ju inget bättre än att somna till TVn, tycker jag.
Här har jag iallafall fixat med lite nya ljus, nya påslakan och mysiga filtar.

Nu ska jag faktiskt kolla något här i sängen, Jordan sitter på sitt ställe och spelar Playstation. Någon nytt spel har kommit ut och har nämligen fått information om att de kommande månaderna inte kommer vara så roliga för Bianca :)
Undra om det är därför han senaste dagarna varit så noga med sina pussar och kärleksförklaringar.

Kram, Bianca

Gillar

Kommentarer