Långfredag och påskafton

Förra påsken hade jag ingen påsk feeling alls och dessutom har jag för mig att vädret fortfarande var kvar i december månad typ haha. Jag trodde inte att jag skulle ha så mycket påskfeeling detta året heller eftersom vi skulle vara i ryssland och utan familjen. Är så otroligt tacksam för senaste dagarna i kunnat spendera med familjen.

Vädret har som sagt varit helt galet bra, att kunna sitta utan jacka har jag längtat efter såå länge. Vi fick två bra dagar i Moskva innan vi åkte hem men sen vakande vi dagen efter till snö, så nu hoppas vi att solen är här för att stanna. Det gör så mycket också i lite tråkigare tider, tror vi alla kan behöva det.

Vi var iallafall med familjen och började utomhus med lite bubbel medans grillen var igång.

Sen käkade vi, skulle inte säga att vi åt någon typisk påskmat utan det blev årets första grillning istället. Hur gott är det inte varje vår/sommar när man kan börja grilla igen? Älskar det.

Det kändes verkligen som en sommarkväll.

Och sen var det efterrätt! Jag har bakat kladdkaka två gånger redan sen vi kom hem och dom har blivit sååå goda. verkligen jätte goda. Så nu vet jag exakt hur jag ska göra varje gång för att få till en bra kladdkaka haha.

Påskaftonsmorgon käkade vi frukost på ett ställe här i Helsingborg, det ligger så mysigt vid en gård där dom bakar allt själva och har höns som går runt helt fritt. Man kan även köpa ägg där, så det kommer ju verkligen från frigående höns. Det var iallafall så mysigt och det blåser ingeting så det är helt magiskt att sätta sig där i solen. Som att sitta ute på sin terass på morgonen och käka frukost.

Sen åkte vi och käka påsklunch hemma och sen käkade vi igen på kvällen har, så det är väl i princip det vi har gjort hela helgen. Käkat och njutit.

Jag har bara legat på ungefär samma ställe hela dagen, jag har varit så trött och sovit flera gånger, kollat youtube och snacksat lite då och då. En myssöndag. Nu ska vi bara fortsätta med att ta det lugnt här hemma, vi beställde precis hem lite thai och sen ska jag bara slänga mig i soffan igen och kanske börja se nya säsongen av ex on the beach. Har ni kollat? har hört en del som säger att den har börjat riktigt bra. Det är ju lite kull med såna program där hjärnan slipper jobba något haha.


Hoppas ni får en underbar söndag och att ni haft en bra påsk trots allt.

KRAM

Gillar

Kommentarer